På cykel rundt
Støtteforeningen for Plejeboligerne på Tycho Brahes vej var rundt blandt de besøgende for at få flere frivillige til foreningen, og rigtig mange var interesserede.Spotlight sang og dansede
Børnene fra teatergruppen Spotlight viste to af numrene fra det stykke de øver på nu, og som vises i november "Eventyret om Floradal".SpejderneFaxe Brand og redning sprøjtede en masse skum, som børn og unge nød at lege i.Mere skum...Publikum hyggede sig gevaldigt under Hr Skægs show.Hr. Skægs publikum


Modeljernbaneklubben viste et udvalg af deres toge og byer.Publikum sad klar og ventede på at Hr. Skæg gik på scenen.Det var ikke et af Hr. Skægs bogstaver.
Liste Å er Alternativet, som i Faxe/Stevns kommuner startede op i forsommeren 2015, så de er altså kun godt et år gamle, og har nu 69 medlemmer.Klovnen Tulle lærte folk at snurre tandbørster.
Klovnen Tulle og Pee-Wee gjorde reklame for deres kommende to ugers Cirkus Sommerferie, hvor børn og unge i alderen 10-15 år kan komme og lære gøgl og cirkus.Kjeld Folke Jørgensen præsenterede Hr SkægKirsten Schmidt var rundt for at hverve natur- og friluftsfrivillige.
Dansk Flygtningehjælp er nemlig i gang med et projekt om at invitere flygtninge ud i den lokale natur.Ved Team Faxe Håndbold kunne man prøve at score.


HTT Team Gym viste hvad de kunne i forskellige genrer.
De var dygtige, og viste stor variation i deres kunnen. De træner da også tre gange om ugen.Hr Skæg gjorde det rigtig godt.
Der var som sædvanlig godt gang i Hr. Skæg, som forstod at tryllebinde børn og voksne med sine bogstaver og sange.Hr. Skæg skrev vist fotografer og lod sig fotografere i ca en time efter sit show.
Det var populært at få Hr. Skægs autugraf.Haslev HandicapidrætHaslev FuglevennerHos FDF kunne børnene prøve at klatre på den hængende terning.
Denne aktivitet vandt faktisk Foreningsdagsprisen på 3000 kr.Om eftermiddagen kunne man opleve faldskærmsudspring


Masser af skum.Sjov i skum.


Hos Bråby IF kunne man kaste med kugler...Haslev Bowlingklub havde udendørs bowlingbane med.Hos Haslev Abk kunne man prøve hvor hårdt man kunne slå.Også børnene prøvede...Faxe Musik/Faxe GardenBenny Agergaard sluttede dagen af.
Hele 54 foreninger i Faxe Kommune deltog i år i Foreningernes dag.

Svalebæk IF
Fra venstre er det Mona Jensen, kasserer, Eva Strange Jensen, Monas datter og Hanne Castenschiold, som er formand.

Redaktion

Desktop version