Petri og Lars Hannibal på Vemmetofte Kloster
Lars Hannibal og Michala Petri giver koncert på Vemmetofte Kloster. Foto: Carsten Boe

Petri og Lars Hannibal på Vemmetofte Kloster

Onsdag 25. januar 2023 kl. 08:44

Faxe Kunst- og Musikforening inviterer til koncert med Michala Petri og Lars Hannibal mandag den 6. februar kl. 20 i Fruerstuen på Vemmetofte Kloster.
Petri og Lars Hannibal har været på Vemmetofte før, og kan nu nydes igen. I 30 år har parret været en fast del af det internationale og danske musikliv. De har spillet over 2000 koncerter i hele verden, lige fra New Yorks Lincoln Center via Suntary Hall i Tokyo til Londons South Bank - og Vemmetofte.

- Efter en meget vellykket og udsolgt nytårskoncert den 15. januar er vi i Faxe Kunst- og Musikforening stolte af, at vi endnu engang kan tilbyde Petri og Hannibals helt særlige kombination af det højeste musikalske niveau kombineret med en ligefrem og uhøjtidelig koncertform. Glæd jer til denne aften, men skynd jer. Der bliver altid udsolgt, lyder det fra Knud Erik Hansen, fra foreningen.

Koncerten finder sted mandag den 6. februar kl. 20 på Vemmetofte Kloster. Billetter købes på Faxe Kunst- & Musikforenings Hjemmeside www.faxekunstogmusik.dk
© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version