Haslev Garnfestival lørdag og søndag den 4. og 5. marts
Pia Johannesen, Claus Kronborg og Heidi B. Johannesen inviterer til Haslev Garnfestival. Foto: Erik Graversen.

Haslev Garnfestival lørdag og søndag den 4. og 5. marts

Torsdag 26. januar 2023 kl. 11:47

Haslev Garnfestival lørdag og søndag den 4. og 5. marts
Der er mange stande på Haslev Garnfestival.
Endnu en gang inviteres der til Haslev Garnfestival, og denne gang afholdes festivalen over to dage på Nordskovskolen i Haslev, nemlig lørdag den 4. og søndag den 5. marts.
Bag Haslev Garnfestival står festivalleder Claus Kronborg og eventkoordinator Martin Rønnow Kronborg, mens det, nu for syvende gang, er Pia og Heidi Johannesen fra Krea Deluxe, der er den kreative duo bag den store garnfestival.

På grund af garnfestivalens store succes, afholdes den nu over to dage, så der skulle blive mere plads til de mange besøgende, ligesom der vil være ekstra siddepladser foran scenen.

Der komme masser af fagfolk indenfor den kreative verden, med workshops, foredrag, modeshows, salg af garn og fagbøger og meget, meget mere inden for strikning, hækling og brodering.

- Vi har inviteret en masse spændende udstillere, som rammer noget for enhver smag, og hvor man kan blive inspireret og udveksle opskrifter, få tips og se alt det nye indenfor området. Der vil selvfølgelig også være mulighed for at gøre gode køb på de mange salgsstande og deltage på et eller flere af de otte workshops, lytte til foredrag - og drikke en kop kaffe og spise en kage eller nyde en dejlig frokost kreeret af Lotte Kjellerup, fortæller Claus Kronborg, og fortsætter:

- Vi synes i hvert fald at vi har strikket et rigtig godt program sammen til vores besøgende i år, så der også kan blive tid til at hygge sig med veninderne.

Gæsterne på den store garnfestival præsenteres også for mange gratis foredrag på scenen dagene igennem med navne som Lene Randorff, Jeanette Bøgelund Bentzen og Louise Schelde Frederiksen - og dertil kommer et gratis modeshow som Pia og Heidi Johannesen fra Krea Deluxe står for.

Haslev Garnfestival tilbyder workshops med nogle af de ypperste nøglepersoner indenfor strik, garn, broderi og hvad dertil hører. Der er åben workshops og workshops man skal betale ekstra for at deltage i.

Traditionen tro er en designer i fuld gang med at udvikle sit bud på “Haslevsjalet 2023”. Det nye sjal bliver færdigdesignet i midten af februar måned og vil så blive præsenteret på garnfestivalens hjemmeside.

Der er allerede nu solgt mange billetter til Haslev Garnmesse - og når man når 1200 solgte billetter, så er det slut. Der kan simpelthen ikke være plads til flere, heller ikke selv om Haslev Garnfestival nu kører over to dage.

Man kan læse meget mere på garnfestival.dk - og det er også her man kan købe billetter. Prisen for indgangsbillet er 130 kr. for én dag eller 205 kr. for begge dage. Prisen for deltagelse i workshops starter ved 305 kr. På hjemmesiden kan der også bestilles frokost.
© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version