Erik fejrede sin 90 års fødselsdag i Fit & Sund
Erik Larsen, og resten af holdet, er gået i gang med opvarmningen. Foto: Torkild Svane Kraft

Erik fejrede sin 90 års fødselsdag i Fit & Sund

Onsdag 25. januar 2023 kl. 08:30

Erik fejrede sin 90 års fødselsdag i Fit & Sund
Holdkammerat Nina Bjørnskov overrakte Erik En flot gavekurv i anledning af hans 90 års fødselsdag. Foto: Torkild Svane Kraft
Hver tirsdag og torsdag kl. 9 er Erik Larsen klar til en god omgang motion i Fit & Sund i Faxe. Det var han også i tirsdags, men blev her overrasket af sine holdkammerater med en stor og flot gavekurv. Erik havde nemlig rundet 90 år i weekenden - og det skulle da markeres.
Det er seks år siden Erik startede i Fit & Sund. “De havde et tilbud om gratis træning i en periode, og så tænkte jeg, at det ville jeg da prøve, og så har jeg hængt ved lige siden” siger Erik lige inden han går i gang med at varme op.

Han gør det naturligvis for at holde sin krop i gang, men lægger ikke skjul på, at en meget vigtig del er fællesskabet på holdet, og hyggen efter træningen der trækker. Det er nemlig sådan, at man ikke bare går hjem når man har trænet. Hele holdet samles til kaffe og morgenbrød som Fit & Sund betaler - og så går snakken...

Men først gælder det altså om at få rørt kroppen med håndvægte, stepbænke, bolde og elsatikker - altsammen i et tempo der passer hver enkelt på holdet. Men sved på panden, det får man - og så er dagen begyndt på en rigtig god måde.

Erik Larsen bor i Faxe Ladeplads sammen med sin kone Bodil. De havde tidligere en gård i Kissendrup, men solgte den, og herefter var Erik graver ved Hylleholt Kirke inden han sluttede sin aktive jobkarriere som bedemand hos Mitthioff i Faxe.

Af Torkild Svane Kraft
© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version