Jensens Jazz Serenaders spiller i Huset40
Jensens Jazz Serenaders spiller i Huset40. PR-foto

Jensens Jazz Serenaders spiller i Huset40

Torsdag 26. januar 2023 kl. 11:37

Faxe Ladeplads: Torsdag den 16. februar kl. 20 er der jazz i Huset40 på Hovedgaden 40 i Faxe Ladeplads - med ingen ringere end Jensens Jazz Serenades.
Jensens Jazz Serenaders byder på et blandet program i klassisk New Orleans-stil, med liflige afstikkere til popnumre og til caribiske rytmer.

Det er professionelt, det er fest og farver og det er dansemusik og lyttemusik. Jensen Jazz Serenades er et orkester med spilleglæde og ærbødighed for de gamle jazzmestre i behold. Orkestret har turneret i Sverige, Tyskland, England, Norge, Holland - og naturligvis også i Danmark.

Jensens Jazz Serenaders adskiller sig fra andre jazzbands ved at have to kvindelige medlemmer - som endda er mor og datter. Datter Nina er bandets banjospiller og vokalist, og hun krydrer musikken ved at pifte flere numre.

Bandet består af Ole Olsen (klarinet, sax), Nina Ehrenstråle (banjo, voc, pift), Erling Rasmussen (piano, voc) og Nan Ehrenstråle (bas).

Se mere om Jensens Jazz Serenaders på jensenjazz.dk. Billetter til koncerten købes via hjemmesiden huset40.dk
© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version