Ærgerlig, men alligevel taknemmelig

Onsdag 30. november 2022 kl. 08:37

Ærgerlig, men alligevel taknemmelig
Aksel Wolter (ham til venstre) leverer Verdens Gang
Verdens Gang: Jeg ærgrer mig over, at kvinderne kun fik sølvmedalje ved EM i håndbold. Og jeg ærgrer mig over, at VM i fodbold afholdes i Qatar, og at Danmark kun spillede 0 - 0 mod Tunesien og tabte til Frankrig.
Men så husker jeg på, at vi lever i et smørhul, hvor småting som ovenstående kan gå os på.

Tusinder af migrantarbejdere er døde i Qatar under opførelse af prangende stadions, som sikkert kommer til at stå tomme, når fodboldfesten er slut. De egner sig vist ikke til falkonerjagt og kamelvæddeløb!

Mange mennesker er druknet, eller har mistet hjem og overlevelsesmuligheder i Pakistan på grund af oversvømmelser.
I Ukraine står mere end 1 million mennesker overfor en frygtelig vinter uden strøm, vand og varme på grund af russiske terrorhandlinger.

Hver dag bør vi som danskere være taknemmelige over de livsvilkår, vi har i en kaotisk verden. Ikke, er der ikke findes danskere, som har det svært i disse tider, men det kan trods alt ikke sammenlignes med de vilkår, vores medmennesker rundt omkring på kloden lever under.

Der vil blive sparet på julebelysningen i år, men de afsavn vi kommer til at lide, vil være små.

Hvis du har overskud, så vis; medmenneskelig, kærlighed og tolerance og hjælpsomhed.

Og hvis det er muligt, giv pengegaver til gode formål. Luk julefreden ind i dit hjem og dit sind og lad den kommende juletiden være en inspiration, der kan fortsætte ind i 2023, så vi hver især giver vores eget beskedne bidrag til, at vi alle kommer til at leve i en bedre verden...

Af Aksel Wolter
© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version