Julemarked i Leestrup
Leestrup inviterer til julemarked. Privatfoto

Julemarked i Leestrup

Onsdag 30. november 2022 kl. 11:47

Det traditionsrige og stemningsfulde julemarked i Leestrups gamle Magasin åbner dørene søndag den 4. december fra kl. 10 til 16.
Her kan du møde lokale kunsthåndværkere med deres fine ting, og nyde et par æbleskiver i hyggelige omgivelser. Lad julens stemning inspirere dig med flotte keramikvaser, fade og figurer. Måske er du til filtede fugle, klassiske julehæklerier og hyggelige snemænd i træ?

Find håndlavede vokslys og pynt til træet og julens dekorationer. Lad munden blive fristet af hjemmelavede lækkerier. Du kan også berige hjemmet og dine venner med smukke skærebrætter i træ, fnuglette og varme uldsjaler - og garn til at lave dit eget.

Eller hvad med at give haven eller terrassen et pift med et fuglebad og andre betonskulpturer - eller smukke og kreative kurve og figurer i pileflet.

Julemarkedet i Leestrup holdes i det gamle Magasin på Saksholmvej 36A, 4733 Tappernøje søndag den 4. december 2022 kl 10-16.
© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version