Lokalt band i semifinalen i stor international konkurrence
Frederik Hansen, Frederik Johansen og Oscar Zeeberg Nielsen, og bagerst på trommer Charles Fryland fyrer den af på scenen. PR-foto

Lokalt band i semifinalen i stor international konkurrence

Mandag 28. november 2022 kl. 14:56

Lokalt band i semifinalen i stor international konkurrence
Frederik Hansen, Frederik Johansen, Oscar Zeeberg Nielsen og Charles Fryland udgør Aksio der spiller semifinale den 3. december. Foto: Thomas.W.Johansen
Aksio er navnet på bandet, som er med i den danske semifinale i den internationale musikkonkurrence Emergenza. Bandet består af fire unge mænd, som alle bor i lokalområdet. Lørdag den 3. december går det løs i Cafe Rust på Nørrebro, Guldbergsgade 8.

Aksio består af Charles Fryland fra Haslev, Frederik Hansen fra Store Heddinge, Frederik Johansen fra Højerup og Oskar Zeeberg Nielsen fra Herfølge. De mødte hinanden på Køge Gymnasium, hvor de nu går i 3g på musiklinjen. De har spillet sammen i snart to år, og de skriver selv deres musik.

Det er også deres egen musik, de skal spille i semifinalen, hvor de skal optræde i 25 minutter. Billetterne koster 115 kr i forsalg og købes via dette link https://emergenza.live/allconcerts.

Arrangementet starter kl. 18.30, og Aksio går på scenen kl. 21.30.

- Det er publikum alene, der afgør, hvem der går videre til finalen. Der vil være afstemning på dagen. Så derfor er det vigtigt, at så mange kommer og stemmer på os, udtaler medlemmerne af Aksio.

Aksio spiller en musikgenre, som de selv vil beskrive som værende ovre i den progressive del af rocken, dvs. at det er ret så eksperimenterende. Især holder de meget af live-oplevelsen, hvor de har en passion for at skabe en nærværende oplevelse med publikum. Hvis du vil vide mere om Aksio og deres musik så følg dem på facebook og instagram.

Emergenza er verdens største internationale musikfestival for ”up coming” bands, med koncerter i mere end 150 byer rundt om i verden. Præmien er en unik mulighed for at indspille musik i et studie med udstyr af høj kvalitet. Der var 16 bands udtaget til den indledende runde i Danmark. Den danske finale finder sted i starten af 2023.
© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version