Julegaveboden har brug for din hjælp...
I år er der ekstra brug for Julegaveboden, fortæller Anette Hinge, så kan du hjælpe med legetøj og tøj, så kontakt Anette Hinge. Arkivfoto: Torkild Svane Kraft

Julegaveboden har brug for din hjælp...

Onsdag 16. november 2022 kl. 09:53

Det er en hård tid vi lever i. Priserne på el, varme og mad stiger voldsomt. Så voldsomt at mange familier får det svært i julen - så svært at det for nogle er helt umuligt, at give deres børn en julegave. Men sådan skal det ikke være, lyder det fra Haslev Kirke.

- Derfor har vi en julegavebod til fordel for vanskeligt stillede børnefamilier - for alle skal have en glædelig jul, siger kirke- og kulturmedarbejder Anette Hinge.

Det er hun glad for, men alligevel er hun ikke så glad som hun gerne ville være. Der er et problem. Det lader nemlig til at behovet for hjælp fra julegaveboden bliver højere i år end tidligere år - og tilmed er man i den situation, at man i år har modtaget færre gaver til julegaveboden end tidligere år.

Derfor håber Anette Hinge, at man vil kigge en ekstra gang i skabe og skuffer efter godt legetøj og tøj, som man kan bruge i julegaveboden. Gaverne er primært tiltænkt børn, men har man noget godt voksentøj, er man også velkomne til at aflevere det i kirken - så kan der nemlig også være en lille gave til mor eller far juleaften.

Hvis du vil være med til at støtte op om familier som ikke har så meget ved juletid, så kontakt kirke-kulturmedarbejder Anette Hinge på 5185 7863 eller mail: abhi@km.dk eller til Karin Jørgensen: karin.haslev@gmail.com eller SMS 2077 1393.

Har du brug for en gave eller to fra julegaveboden, så kan du møde op i kirkehuset tirsdag den 13. december mellem kl. 10 og 13 eller 16 og 18.
© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version