Julecafé i Oasen i Haslev
Oasen inviterer til julecafé. Arkivfoto

Julecafé i Oasen i Haslev

Mandag 28. november 2022 kl. 08:44

Mange frivillige hænder er i fuld gang med at fremstille juledekorationer og meget andet, så der er varer nok, når Oasen på Grøndalsvej 8 i Haslev inviterer til julecafé fra kl. 10 til 14 lørdag den 3. december.

I år er udvalget af håndarbejde blevet udvidet. Det har krævet en del hjemmearbejde af de frivillige, som leverer håndarbejde, kort mm til Oasens butik. Juledekorationerne bliver lavet de sidste dage op til julecafe, så de er så friske som muligt. Priserne vil være rimelige med flere forskellige størrelser.

Det store arbejdet der er med sådan en julecafe giver et hyggeligt og socialt samvær, til stor glæde for alle brugere som deltager i arbejdet.
Der vil også være salg af kaffe samt hjemmelavet boller og lagkage, ligesom der vil være underholdning med julesange fra kl. 13.

Overskuddet fra julecafeen vil gå til en forårstur for brugere på Oasen - en tur der også er velegnet for brugere af rollator.

Den nye folder med de faste ugelige aktiviteter og aktivitetskalender for foråret 2023 vil man også kunne få på dagen.
© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version