Lei Moe spiller i caféen
Lei Moe spiller i B&W Café den 6. oktober. PR foto: Pernille Greve

Lei Moe spiller i caféen

Fredag 30. september 2022 kl. 11:45

Lei Moe giver koncert i B&W Café.
Haslev: Onsdag den 6. oktober klokken 20 kommer Lei Moe sammen med nogle dygtige musikere og spiller i B&W Café.

Lei Moe er der nok mange der kan huske; hun har jo været rigtig meget fremme på den danske musikscene i mange år. Blandt andet har hun, sammen med sin søster Lupe, sunget kor på et utal af sange fra det danske melodi grand prix.

Imidlertid har hun holdt en pause fra musikken fra omkring år 2000, og havde egentlig ikke planer om at genoptage karrieren.

Men så blev hun kontaktet af Jes Holtsø, som hun har kendt i en årrække. Han spurgte, om hun havde lyst til at synge kor på en produktion han havde gang i. Det sagde hun ja til, og så var lysten til musikken der igen.

Noget senere mødte hun så Morten Wittrock, og det blev begyndelsen til et nært og godt samarbejde, som publikum vi kan høre resultaterne af på B&W Café denne aften.

Lei Moe og Morten Wittrock har skrevet og komponeret deres egne sange, og det er dem de vil præsentere Haslev for denne aften.
Til at bakke dem op ved denne intime koncert, har de musikerne John Chipmenn og Gabe Rhodes.

Musikgenren er en blanding af soul og rock, blandet med nogle mere stille og langsomme numre, og ja, måske vil der også være et par numre de ikke selv har skrevet.

- Jeg glæder mig til at spille med mine gamle venner fra USA, udtaler Lei Moe.

Billetter købes på Your text to link...
© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version