Mindeudstilling for Charlotte Clante
Motiv fra Feddet af Charlotte Clante

Mindeudstilling for Charlotte Clante

Søndag 2. oktober 2022 kl. 13:01

Søndag den 9. oktober er der, mellem kl. 11 og 15 en mindeudstilling i Fiskerhuset på Feddet for Charlotte Clante, der døde for nylig.
Og hvad er mere passende end en Mindeudstilling for Charlotte Clante i Fiskerhuset på Feddet? Feddet var for Charlotte et yndlingssted, som hun brugte utallige timer på at skildre i de smukkeste akvareller - de akvareller, der ved hjælp af særlige motiver og fantastiske farver åbnede beskuerens øjne for en endnu større skønhed.

Charlotte holdt ihærdigt fast i Fiskerhuset, både som naturcenter og som en plads for kunsten. Charlotte var et vigtigt medlem af Fiskerhusets Venner, der sammen med de naturvejledere, Faxe Kommune i de gode tider har glædet alle med, har arbejdet for at holde fast i det smukke bindingsværkshus på Feddet, hvor besøgende kan holde en velfortjent pause på vandreturen og samtidig få informationer og kunst på væggene.

Udstillingen vises kun den ene dag, fordi der udstilles originaler, der ikke tåler Fiskerhusets fugt.
© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version