Solstien - sikker skolevej
Se billeder
Lilje klippede snoren, og Solstien var indviet. Foto: Torkild Svane Kraft

Solstien - sikker skolevej

Onsdag 21. september 2022 kl. 11:41

Faxe: Der var snoreklip, popkorn og cirkusklovn på SFO Solhøjen i tirsdags. En helt ny og sikker sti mellem Solhøjen og Rolloskolen blev indviet.
Indtil indvielsen af stien skulle de mange børn gå langs Gl. Strandvej for at komme til og fra Rolloskolen og Solhøjen - en rimeligt trafikeret ved og et smalt fortov. Så der var ikke noget at sige til at der var stor glæde for den nye sti, der går på bagsiden af husene på Gl. Strandvej.

Det var Lilje fra 3.A der fik lov til at klippe snoren og navngive stien Solstien. Det var et navn der blev stemt om på Solhøjen. Der var tre navne at vælge mellem og der blev gennemført en fin afstemning, ligesom når de voksne går til kommunal- og folketingsvalg. Så et demokratisk valgt navn.

Efter at Linje havde klippet snoren var der popkorn til alle - og cirkusforestilling. Det var klovnen Tapé der kom forbi med tryllerier, jonglering og klovnerier, hvilket absolut faldt i børnenes smag. Han var nemlig rigtig god, så der blev grinet, råbt og klappet til den store guldmedalje.

Af Torkild Svane Kraft
© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version