Pierre Dørge i Loen
Pierre Dørge og hans New Jungle Orchestra spiller i Loen den 1. oktober. PR foto

Pierre Dørge i Loen

Torsdag 29. september 2022 kl. 07:45

Loen i Permatopia præsenterer jazz.
Karise: Live i Loen og Permatopia slår endnu engang dørene op til en aften med jazz i topklasse i Karise.

Denne gang gæster Pierre Dørge og hans New Jungle Orchestra den gamle lo på Permatopia, Køgevej 15B den 1. oktober klokken 20.

- Vi er stolte over at kunne præsentere jazz fra den absolut øverste hylde for vores lokalsamfund og opland. Det er noget vi har arbejdet på længe, udtaler Martin Krogh, som er en del af foreningen, der står bag koncerterne.

Koryfæ

Pierre Dørge er et af dansk jazz helt store koryfæer, og orkestret, som debuterede helt tilbage i 1980, har spillet mere end 2500 koncerter i mere end 60 lande.

Koncerten vil være en rejse, som tager publikum med rundt i mange afkroge af musikkens forunderlige verden med masser af kontraster.

Stilen og udtrykket er et sammenrend af danske koraler, eksplosioner i hornsektion og rytmegruppe fra dybt swing til kollektiv “free jazz”, impressionistisk klaver- og keyboardspil, virrende afroblå guitar og en dadaistisk leg med sprog, titler og virkemidler.

Live i Loen er en ny musikforening, der sigter efter at bringe musik af høj kvalitet til den istandsatte lo i Permatopia.

Koncerten koster 100 kroner, som betales i døren via MobilePay eller kontant. Der vil kunne købes drikkevarer og enkle snacks i baren.

Dørene åbner klokken 19.
© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version