Klima, energi og sund fornuft i sin enkelthed

Klima, energi og sund fornuft i sin enkelthed

Torsdag 15. september 2022 kl. 10:42

Indlæg af: Jens Dandanell, Gisselfeldvej 1 A, Haslev
Den 12. september dette år læste jeg med interesse indlæg omkring energiforsyning og Danmarks manglende tilslutning til A-kraft.

I indlægget bliver der lagt vægt på, at vi i Danmark ødelægger vores natur med solceller og vindmøller.

Det er tankevækkende, at naturen ikke skal beskyttes, når Faxe Kommune, grundet politiske aftaler, fastslår at arbejdet med den østlige omfartsvej skal fortsættes.

Dette til trods for, at naturen i området med sikkerhed bliver ødelagt og til trods for der er dokumenteret beskyttede/fredede dyre, og plantearter, som i alle andre kommuner eller hos andre myndigheder, er nok til at stoppe vejprojekter.

Når der bliver lagt vægt på, at vores natur ikke skal ødelægges bør det vel gælde uanset, hvilket projekt der er tale om?

Den grønne omstilling er nødvendig, men den kan gøres uden, der ødelægges natur, eller folk omringes af vindmøller og solceller.

Trafikafvikling i Haslev kan også klares uden borgere bliver eksproprieret og omringet af trafik, nemlig ved at prioritere de nordvendte ramper ved Ulse og trafikregulering på Bråbyvej.
Det er ganske enkelt og sund fornuft.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version