Det er vildt sjovt...
Mens den ene dreng forsøger sig på klatrevæggen, tager den anden et gevaldigt spring fra vippen. Foto: Torkild Svane Kraft

Det er vildt sjovt...

Lørdag 13. august 2022 kl. 11:47

Det er vildt sjovt...
Sådan, så er toppen ved at være nået. Foto: Torkild Svane Kraft
Faxe: Om det er sjovt? Ja, det er vildt sjovt, sagde en dreng der var med til indvielsen af Faxe Svømmehals nye klatrevæg i dag, og så svømmede han hen til klatrevæggen og tog en tur mere.
Selv om temperaturen stod på 25 grader havde mange valgt at tage en tur i svømmehallen og være med til at indvie den nye klatrevæg. Og i den anledning var der gratis adgang til svømmehallen ligesom der blev budt på frugt i svømmehallen og en gratis slush ice i Faxe Madhus.

Klatrevæggen er konstrueret så den kan hejses op i loftet og endda komme til at hænge vandret, så den ikke skal bruges - så når der skal svømmes, og kun svømmes, i hallen, så generer klatrevæggen på ingen måde.

- Det var noget af en opgave at få det hele på plads, fortalte bademester Anne Dyberg. Der måtte bygges et specielt stillads, da de kraftige dragere, der holder klatrevæggen, skulle sættes fast i hal-loftet, men det lykkedes.

Man kan klatre op af væggen på to sider - den ene lidt sværere end den anden, så der er udfordringer til alle.

Klatrevæggen er den eneste her i området, så vil man have en helt speciel oplevelse - hvor det ikke gør ondt hvis man falder ned, så skal man tage en tur i Faxe Svømmehal...

Af Torkild Svane Kraft
© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version