Ny ledelse i Haslev Y’s Men’s Club
Haslev Y's Men's Club har holdt generalforsamling. På billedet overrækker afgående præsident Henry Dalgaard præsidentnålen til Elin Frandsen. Jørgen Hansen er sekretær, Niels Starbæk kasserer og Karin Andreasen indtræder i klubledelsen som vicepræsident. Privat foto

Ny ledelse i Haslev Y’s Men’s Club

Torsdag 11. august 2022 kl. 11:45

Haslev Y's Men's Club har fået ny ledelse.
Haslev: Ved Haslev Y’s Men’s Clubs nyligt afviklede generalforsamling, blev ledelsen for det kommende klubår 2022-23 præsenteret.

Den nye klubledelse har lagt programmet for det kommende klubår, hvor der både indgår en række aktiviteter, almindelige klubmøder og spændende foredrag.

Klubben har 37 medlemmer og holder møde hver anden torsdag gennem efterår, vinter og forår.

Klubbens aktiviteter har til formål at støtte primært KFUM og KFUK’s arbejde blandt børn og unge, både lokalt og globalt.

Sidste klubår støttede klubben KFUM-spejderne Peder Oxe, De Grønne Pigespejdere i Haslev og FDF i Haslev. Desuden støttede man kirkens julehjælp og efterskolen i Ladakh.

For at skaffe midler til de støttede aktiviteter, holder Haslev Y’s Men’s Club blandt andet lagkagecafé i forbindelse med Haslev Kulturnat, og der bindes adventskranse samt fremstilles juledekorationer og gravpynt, som sælges før advent.

Man kan læse mere om klubben på Your text to link...

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version