Klar med kaffe- og tebar
Der er åbnet en lille kaffe- og tebar på Hesede Hovedgård hos Veras Verden. Privat foto

Klar med kaffe- og tebar

Søndag 7. august 2022 kl. 11:45

Veras Verden har åbnet en lille kaffe- og tebar.
Haslev: Nu har man igen mulighed for at nyde en kop friskbrygget kaffe eller te på Hesede Hovedgård.

Livsstilsbutikken Veras Verden har nemlig åbnet en lille kaffe- og tebar i butikken.

Der bruges udelukkende friskristet og friskkværnet økologisk kaffe fra det lille kafferisteri NORD Roastery i Skødstrup nord for Aarhus, fremgår det af en pressemeddelelse.

Teen kommer fra det historiske tehus Mariage Frères, som blev etableret i Paris i 1854 og er et synonym for elegance og særlige tesammensætninger. Der er mulighed for at vælge mellem både hvid te, grøn te, Darjeeling og sort te.

Der serveres naturligvis også kage, og her kan der vælges mellem romkugler fra Nørre Aaby eller trøfler fra Trøfleriet i Thy.

Gårdhave

Man har mulighed for at nyde sin kaffe eller te i Veras Verdens gårdhave, og skulle vejret ikke tillade det, kan man også sidde på butikkens første sal. Man har også mulighed for at få en ”To Go”.

Både kaffe, te og kagerne forhandles i butikken, så der kan også købes med hjem.

Et andet spændende tiltag som allerede er igangsat med succes, er muligheden for at foreninger kan booke, og komme forbi til et kaffe/te og kage arrangement.

Dette er også muligt før butikkens åbningstid. Foreningerne er velkommen til at kontakte Veras Verden for at høre om mulighederne om dette.

Veras Verden og kaffe- og tebaren holder åbent alle ugens syv dage fra klokken 11- 16.
© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version