Klar med programmet
Allan Olsen kan opleves i en "talk" ved Kultursalonerne Gisselfeld. PR foto: Michael Højmark

Klar med programmet

Lørdag 6. august 2022 kl. 11:45

Kultursalonerne Gisselfeld er klar med programmet for festivalen.
Haslev: Kultursalonerne Gisselfeld er en ny lokal forankret og jordnær festival, der sigter mod at styrke kulturen og fællesskabet via kollektive oplevelser inden for musik, litteratur, idéer, kunst og gastronomi.

Hele arrangementet finder sted i de smukke omgivelser ved Gisselfeld Slot mellem den 18. og 21. august.

Indtil nu har festivalen annonceret artister såsom Tina Dickow, The Savage Rose, Oh Land, Lucky Lo og Nikolaj Nørlund, sammen med et vægtigt litteraturprogram og foredrag samt “talks” med profiler inden for videnskab og politik samt lokale, økologisk baseret gastronomi.

Nu har arrangørerne så fuldendt programmet med Allan Olsen, der i samtale med Alexander Henningsen fra Atlas vil komme ind på emnet “at komme fra steder, der af andre betegnes som værende “langt væk”.

Litteraturprogram

Kultursalonerne Gisselfeld stiller med et stærkt litteraturprogram, hvor man udover talks med blandt andre Helle Helle, Ida Jessen og Kaspar Colling Nielsen vil kunne opleve Jacob Skyggebjerg læse op af H.C.Andersen på udvalgte hemmelige steder i parken.

Videnskaben og idéernes verdens har også sin naturlige plads på festivalen, hvor man blandt andre vil kunne opleve “talks” med navne som Rane Willerslev, Ida Auken og Pelle Dragsted.

Maden på Kultursalonerne Gisselfeld leveres af Brinkholm, som er en del af Andelsgaarde og er placeret i Karise. Fødevarerne er lokalt producerede.

Hertil tilbyder festivalen overnatning for et begrænset antal gæster i opredte komfortable telte, og som en del af dette tilbud vil der hver morgen blive serveret morgenbrød fra den lokale bager.

Hertil er der en stribe lokale overnatningsmuligheder, og festivalen vil sørge for, at transportere folk til og fra festivalen med shuttleservice.

Programmet til Kultursalonerne Gisselfeld 2022 inkluderer blandt andre Katinka Band og Kira Skov. Programmet kan ses på Your text to link.../ og billetter købes på Your text to link....
© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version