Vesten er langt værre en Rusland
Steen Petersen. Arkivfoto

Vesten er langt værre en Rusland

Tirsdag 2. august 2022 kl. 10:42

Indlæg af:
Steen Petersen, DF-næstformand i Faxe, Jernbanegade 23 E, Haslev

NATO sender et ubegrænset antal våben for milliarder af dollars til Ukraine, som tilsyneladende kun har et formål at påføre Rusland så store tab som muligt.

Ukraines præsident er begyndt at tale om “kamp til den sidste ukrainske soldat” og NATO’s generalsekretær, Stoltenberg lover, at NATO vil sætte alt det ind, som er nødvendigt. Han nærmest skælver af ophidselse, når han taler om krig.

NATO og Vesten har før ført krige ude i verden. I 1991 angreb USA og Vesten Irak, fordi denne stat havde invaderet Kuwait, som også var et arabisk land.

I perioden fra marts 1999 til juni 1999 gennemførte NATO-lande en bombekampagne mod Serbien.

I 2003 til 2011 angreb USA og en masse andre vestlige lande Irak, fordi man påstod, at Irak havde masseødelæggelsesvåben. Dette var løgn!

Libyen

Næppe var denne krig overstået, før NATO - fly i 2011 imod FN’s resolutioner systematisk bombede og smadrede Libyen, som sluttede af med at myrde præsident Gaddafi.

Fra 2001 til 2021 har Vesten ført krig i Afghanistan, som var en total fiasko, der endte med et katastrofalt nederlag, og som har kostet milliarder af dollars.

Fra 2014 og til nu har vestlige lande trænet og udrustet Ukraine i et omfang, som er helt fantastisk.

Kun ved, at Ukraine og NATO accepterer, at befolkningens flertal i Sydukraine og på Krim er russere, kan man finde en fredelig løsning og dele landet.

Ellers vil krigen vare mindst fem år mere og koste en million menneskeliv. Når ukrainere og russere hader hinanden, må de gå hver til sit.
© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version