Shubberne spiller
Se billeder
Shubberne spiller på Vinkældertorvet til Crazy Night den 12. august. PR foto

Shubberne spiller

Tirsdag 9. august 2022 kl. 07:45

Faxe City Prisen og livemusik er omdrejningspunktet for Crazy Night.
Faxe: Som vi skrev om i den seneste udgave af Haslev-Faxe Posten, og tidligere her på faxenyt, er der lagt op til årets fest, når der fredag den 12. august er Crazy Night i byen.

To af de to helt centrale omdrejningspunkter ved Crazy Night er uddeling af Faxe City Prisen og livemusik med et godt orkester.

Faxe City Prisen er tiltænkt en forretning eller en person, som har gjort en ekstraordinær indsats i forhold til Faxe by samt borgere. Prisen er en vandrepokal, sponseret af Ivan Valentin, der uddeles hvert år sammen med 3.000 kroner, sponseret af Faxe Borger & Erhvervsforening.

Sidste år gik prisen til Faxe Vandrerhjem, og i sin begrundelse sagde formand Ib Elberg blandt andet:

- På vandrerhjemmet har vi en masse søde unge mennesker, som arbejder fantastisk flot. I stiller altid op, når vi beder om hjælp til forskellige ting blandt andet flagalléen og bordene, som skulle pyntes på Vinkældertorvet.

- Det plejer at være os i Faxe Borger & Erhvervsforening, som vælger årets prismodtager, men i år har borgerne i byen også kunne stemme. Det har der været god opbakning til, så vi glæder os til at uddele prisen klokken 20.50 på scenen, fortæller Poul Bodeholt, som er formand for eventudvalget i foreningen.

Shubberne

Livemusik med et godt orkester er et andet af omdrejningspunkterne for Crazy Night.

Hvor der sidste år var Gasolin’ musik med Peter & De Andre Kopier, står den i år på Shu-bi-dua musik med Shubberne.

Ankermændene bag Shubberne er intet mindre end to vaskeægte Shu-bi-dua legender, Claus Asmussen og Willy Pedersen.

Guitarist Claus Asmussen, der officielt kom med i gruppen på 3éren i 1976, optog og mixede Shu-bi-duas plader og skabte den lyd, vi alle kender.

Keyboardspilleren Willy Pedersen kom med i gruppen i forbindelse med 8’eren fra 1982.
Med sit karakteristiske klaverspil og sans for finurlige rim, har han blandt andet være med til at skrive numre som Askepot og Costa Kalundborg, netop fra 8’eren.

Shubberne spiller Shu-bi-Duas største og mest elskede hits med samme sound som på pladerne. Det høje humør og den "raffinerede aflevering" er præcis det samme som i Shu-bi-duas storhedstid.

Foruden de to ”gamle” Shubber består bandet af de tre blændende musikere og dedikerede Shu-bi-dua musikere, Karsten Lagermann (vok), John Sørensen (bas) og Rasmus Grosell (trommer).

Shubberne spiller på Vinkældertorvet fra klokken 21-22.15.

Når der ikke er musik på den store scene, spiller bandet Blackbox.

Af Peer Rasmussen
© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version