Vil kæmpe for en hyggelig by
Se billeder
Faxe Borger & Erhvervsforening har gjort meget for, at Vinkældertorvet er blevet et hyggeligt sted at være. Privat foto

Vil kæmpe for en hyggelig by

Torsdag 21. juli 2022 kl. 11:28

Indlæg af: Ib Elberg, formand for Faxe Borger & Erhvervsforening.
Vi har i den sidste tid kunne konstatere i pressen, at Faxe Kommune måske ikke helt lever op til det at være en både erhvervsvenlig og turistmæssigt kommune, som vel alt andet lige også stræber efter at komme op ad ranglisten på det at være Danmarks mest erhvervsvenlige kommune.

Faxe Borger & Erhvervsforening har gennem de sidste par år arbejdet meget hårdt på at få Vinkældertorvet op i et gear, hvor det indbyder til, at man har lyst til at sætte sig og spise en is eller drikke en vand.

Vi har gennem puljen "På forkant" søgt og fået midler til at understøtte det arbejde, der skal til for at få ting sat i gang. Det har Faxe Kommune heldigvis set meget positivt på og støttet.

Vi medsender et par billeder, der dokumenterer, at Vinkældertorvet er et hyggeligt sted at være med den nye begrønning og springvandet, som giver den ekstra dimension både ved lyd og billede.

Som man kan se på et af billederne, har Faxe Borger & Erhvervsforening investeret i et antal liggestole som vi sætter ud til hverdag og fest.

Faxe Borger & Erhvervsforening vil fortsat kæmpe for, at Faxe By skal fremstå som en hyggelig by bygget på kanten af vort dejlige kalkbrud som heldigvis trækker mange turister til.

God sommer til alle
© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version