Byggetilladelse for Golfhaven
Se billeder
Sådan kommer Golfhaven til at se ud fra oven, når boligområdet står færdigt. PR illustration: Maycon

Byggetilladelse for Golfhaven

Lørdag 23. juli 2022 kl. 11:45

Projektet Golfhaven i Rønnede kan realiseres i den kommende tid.
Rønnede: Byggetilladelsen er nu modtaget fra Faxe Kommune og projektet med de 32 arkitekttegnede lejeboliger i form af rækkehuse på Gl. Næstvedvej i Rønnede kan realiseres i løbet af den kommende tid.

Anders Mayland, administrerende direktør hos Maycon, som er projektudvikler på det nye boligområde, som har fået navnet Golfhaven, er fuld af optimisme, når det gælder udlejning af de 32 kommende rækkehuse, fremgår det af en pressemeddelelse.

Optimismen skyldes både, at man har fået valgt 3G Byg som totalentreprenør og samtidig kan glæde sig over, at både unge og ældre allerede har vist stor interesse for at blive skrevet op til at være blandt de første, der modtager informationer om byggeriet.
Anders Mayland opfatter dette som et sikkert tegn på, at boligerne nærmest inden de er færdige, vil være fuldt udlejet, hvilket ikke undrer ham.

Selve designet er udført, så boligernes indretning er så fleksibel, at den opfylder de ønsker og behov, de forskellige generationer har gennem livets faser.

Der er indgået aftale med EDC, Nicky Rud Næstved om at varetage udlejningen af boligerne.

Unge og ældre

Faktisk var det fra projektets begyndelse meningen, at bebyggelsen primært skulle henvende sig til seniorer.

Maycon besluttede dog efterfølgende, at det vil være en god idé at efterkomme dem, som har udtrykt ønske om at bo et sted, hvor der er både unge og ældre generationer.

For netop det miks gør, at man kan have glæde af hinandens kompetencer. Mange unge familier værdsætter, at der er mulighed for, at der er nogen, der kan se efter børnene ved sygdom.

Mange ældre har glæde af at kunne give en hjælpende hånd og dermed blive en del af et fællesskab med masser af nærvær.

Omvendt kan de unge også være til stor gavn for seniorerne, når de har behov for nye impulser eller til at klare nogle af hverdagens fornødenheder.

Beliggenheden er naturligvis et plus. Der er store grønne områder med udsigt til golfbanen, som inviterer til en aktiv tur i den friske luft.

Den hurtige forbindelse til motorvejen og tæt på indkøb i supermarkederne er et ekstra plus.

Man kan læse mere på Your text to link...www.golfhaven.nu.

Fakta om Golfhaven:

32 rækkehuse. 3-4 værelser. 75-120 kvadratmeter.
Bygges som 1-plans boliger. Isoleret med gulvvarme. Alt i hårde hvidevarer.
Trelags ruder. Skabe i værelser. Flisebelagt terrasse.
Etablering 2022. Indflytningsklart medio 2023.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version