Elev bliver fejret
Julie Larsen er udlært som elev hos Vos & Co med et 12-tal og et legat for sin opgave. Hun fejres den 1. august. Privat foto

Elev bliver fejret

Torsdag 28. juli 2022 kl. 11:45

Elev Julie Larsen bliver fejret hos Vos & Co.
Haslev: Hos Vos & Co på Torvet 4 er indehaver Marga Vos og hendes personale med rette stolte af elev Julie Larsen, som nu er udlært.

Julie Larsen har fået 12 i sin opgave og har modtaget et legat for samme opgave.

- Det var en opgave, hvor hun holdt et modeshow for de yngre kunder med nogle af de mærker, som appellerer til de unge. Det var en god aften her i butikken, med mange kunder, fortæller Marga Vos.

- For at fejre, at Julie er blevet udlært og har fået den flotte karakter og legatet, kan man komme og lykønske hende mandag den 1. august om eftermiddagen. Vi har ikke sat et decideret tidspunkt på, men kunder, venner og bekendte er velkommen til at kigge inden for denne dag. Vi byder på lidt godt til ganen, uddyber hun.

Julie Larsens uddannelse har varet to år, og hun fortsætter i butikken hele august ud for at få hjulpet med ferieafviklingen.

Af Peer Rasmussen
© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version