Mød Pia Tafdrup i Emmaus
Pia Tafdrup holder foredrag på Emmaus. Privatfoto

Mød Pia Tafdrup i Emmaus

Mandag 1. august 2022 kl. 11:34

Haslev: Emmaus inviterer til forfatteraften med Pia Tafdrup tirsdag den 9. august kl. 19.00.
I forbindelse med højskoleugen ”De store fortællinger” prøver Emmaus - Galleri og kursuscenter noget nyt, nemlig at invitere folk fra Haslev indenfor til en forfatteraften med lyrik på programmet.

Niels Jørgen Hansen, daglig leder på Emmaus fortæller, at højskoleugen med De store fortællinger er en tilbagevendende begivenhed en gang om året. Kursusleder på denne uge er som tidligere år tidligere seminarielektor Henning Nørhøj her fra Haslev.

Tirsdag d. 9. august kl. 19 er det således Pia Tafdrup der kommer og fortæller ud fra De fem sanser.

Det har været Pia Tafdrups drøm at skrive en bog om alle fem sanser. Fra marts findes værket De fem sanser bestående af: Smagen af stål (2014), Lugten af sne (2016), Synes af lys (2018), Lyden af skyer (2020) og Berøringen af hud (2020).

Pia Tafdrup smager på verden, lugter til den, bruger øjne, ører, fingre - og vel også hjertet i disse registreringer, eftersom hun fornemmer, hvor meget sansningen binder os sammen som mennesker. Det er værd at reflektere over, hvilken rolle alle sanserne spiller i vores liv.

Vores sanser åbner for empati: vi kan, ud fra hvad vi mærker på vores egen krop, sætte os ind i, hvordan andre mennesker har det. Den indlevelse er basal for forståelsen af den anden og overhovedet for opbygningen af et samfund - og en fremtid.

Pris for forfatteraften og kaffe er 100 kr., som betales ved arrangementet. Tilmelding til aftenen på tlf. 5443 5433 eller på mail: info@emmaus.dk
© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version