Virksomhedspriser samles
Oplagt at virksomhedsprisen bliver uddelt under Erhvervsprisuddelingen 2022, siger formanden for beskæftigelsesudvalget Allan Tirsgaard. Arkivfoto: Torkild Svane Kraft

Virksomhedspriser samles

Onsdag 6. juli 2022 kl. 08:34

Faxe Kommune: Gennem mange år har man været vant til at Business Faxe uddeler tre priser, nemlig Årets Virksomhed, Årets Iværksætter og Årets Turismepris - men i år vil der blive uddelt fire priser, for nu kommer Faxe Kommunes Virksomhedspris med i familien.
Faxe Kommunes Beskæftigelses & Integrationsudvalg har netop vedtaget, at deres Virksomhedspris skal uddeles under Erhvervsprisuddelingen 2022 den 23. november på Rønnede Kro. Det betyder, at Kommunens pris nu bliver en del af fejringen af erhvervslivet i Faxe kommune, når Business Faxe samler de lokale virksomheder til Erhvervsprisuddelingen 2022, og at der nu uddeles hele fire, flotte priser.

- Erhvervsprisuddelingen har til formål at skabe lokal sammenhængskraft ved at samle det lokale erhvervsliv om at fejre og hædre de virksomheder, der har gjort det specielt godt i løbet af året. Og da vores pris også gives for den særlige gode indsats, er det oplagt, at den netop bliver uddelt under Erhvervsprisuddelingen 2022, siger formanden for beskæftigelsesudvalget Allan Tirsgaard (K).

At Faxe Kommune har valgt at lade deres pris indgå i prisoverrækkelsen under Erhvervsprisuddelingen 2022, sætter direktør for Business Faxe Tomas Legarth stor pris på:

- Det glæder mig meget, at Faxe Kommune har valgt også at uddele deres pris ved årets Erhvervsprisuddeling. Det gør begivenheden mere festlig og skaber endnu større sammenhængskraft i vores dejlige lokalområde, siger Tomas Legarth.

De fire priser, som uddeles under Erhvervsprisuddelingen 2022, er Årets Virksomhed 2022 sponsoreret af Sparekassen Sjælland-Fyn, Årets Iværksætter 2022 sponsoreret af Beierholm, Årets Turismepris 2022 sponsoreret af Møns Bank og Faxe Kommunes Virksomhedspris 2022, som uddeles af Faxe Kommunes Beskæftigelses & Integrationsudvalg.

I år gives Faxe Kommunes Virksomhedspris 2022 til en virksomhed, som har særlig fokus på den enkelte borgers kompetencer og ikke fagbetegnelsen.

- Det er enormt vigtigt for beskæftigelsesindsatsen, at der er et godt samarbejde og ikke mindst sammenhæng imellem virksomhedernes ønske og kommunens indsats på området. I år uddeles vores pris derfor til en virksomhed, som gennem rekrutteringssamarbejde med jobcenteret, tilpasser jobfunktioner og ser muligheder med udgangspunkt i den enkelte borgers kompetencer og ikke fagbetegnelsen. Og derved øger rekrutteringsmulighederne ind i virksomheden, siger Allan Tirsgaard (K).

Alle er velkomne til at indstille sin favoritkandidat til Faxe Kommunes Virksomhedspris 2022 inde på Faxe Kommunes hjemmeside www.faxekommune.dk under Aktuelt frem til den 1. september.

Der er også mulighed for at indstille sine favoritkandidater til de tre andre priser ved at skrive en mail med en kort begrundelse til Tomas Legarth på tl@businessfaxe.dk inden den 17. august. Man kan læse mere om de tre priser og kriterierne for at vinde inde på Business Faxes hjemmeside på www.businessfaxe.dk under Nyheder.
Årets Erhvervsprisuddeling 2022 bliver afholdt onsdag den 23. november 2022 på Rønnede Kro. Tilmeld dig allerede i dag på Businessfaxe.dk under Arrangementer.

Sådan findes vinderne
Beskæftigelses- og integrationsudvalget i Faxe Kommune gennemgår de indstillede virksomheder og udpeger de tre nominerede virksomheder på udvalgsmødet den 29. september. I sidste ende vil de kåre vinderen under Erhvervsprisuddeling 2022.

Udpegelser af vinderne af Årets Virksomhed 2022, Årets Iværksætter 2022 og Årets Turismepris 2022: De indstillede kandidater bliver gennemgået af en styregruppe, der herefter nominerer tre kandidater til hver af de tre priser - og i sidste ende kårer vinderne. Styregruppen består af Tomas Legarth på vegne af Business Faxe, Dorte Grøndal Hansen på vegne af Beierholm, Claus Andersen på vegne af Sparekassen Sjælland-Fyn, Peter Laugesen på vegne af Møns Bank og Gregers Münter på vegne af Rønnede Kro.
© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version