Mindeord for Erling Hugger Jacobsen

Onsdag 29. juni 2022 kl. 13:19

Mindeord for Erling Hugger Jacobsen
Da vi fik meddelelsen, var den første tanke, at det da ikke kunne være rigtigt, men det er det desværre.
Erling Hugger Jacobsen var en meget kendt og respekteret person i Haslev, og man kunne altid træffe ham hvor der skete noget. Og så var der tid til en snak, om hvad der skete i Haslev og i den store verden.

Kulturen stod ham nær, det var både i musiklivet og den kunst der omgiver os alle i hverdagen.

Han havde et meget stort ønske som han arbejdede ihærdigt for, i flere år i Haslev byråd, det var et nyt bibliotek.

Vi fik et nyt bibliotek og det har igennem årene vist sig at være en meget stor gevinst for Haslev kommune og også nu for Faxe kommune, det bruges flittigt til mange formål, møder foredrag og musik og til foreninger.

Det var netop denne brede opbakning som Erling Hugger Jacobsen ønskede, som nu fylder salene og ikke mindst de flotte bogsamlinger der er skabt her.

I sit politiske virke var det altid vigtigt for ham, at man huskede at tænke på helheder og ikke kun enkelt individer.

Skolerne havde naturligvis også hans store interesse og han sørgede altid for at der var fokus på de svageste elever, som ikke kunne tale for sig selv.

Socialdemokratiet har haft stor glæde af Erling Hugger Jacobsens politiske interesse, for han var altid med i fronten, ved gadearrangementer, valg, afstemninger og foreningsarbejdet.

Det sidste skud på stammen, hvor han stillede sig i spidsen for at danne en ny partiforening, da han syntes sprogtonen var blevet for voldsom.

Vi skal opføre os ordentligt overfor hinanden, og tale et sprog som vi kan være bekendt.

Det blev en ny partiforening, og en platform hvor vi skal tale politik og være klar til at vise hvad vi står for.

Vi er mange der husker Erling Hugger Jacobsen for hans politiske arbejde igennem mange år, og ved at det bliver meget svært at fylde den plads han efterlader.

Vore tanker går nu til hans familie, som han altid talte om med stor glæde, vi ved det bliver svært for jer, men vi tror på at skuffen med gode og kærlige minder er så fyldt, at der er meget godt at tænke tilbage på.

Æret være Erling Hugger Jacobsens minde.
Ib Nordahl Pedersen
fhv. borgmester

Jytte Madsen
fhv . byrådsmedlem og MF.
© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version