Vandring mellem himmel og hav
Denne gang går turen bl.a. forbi den gamle kirke i Højerup. Næstegang vandres der i Denderup Vænge. Privatfoto

Vandring mellem himmel og hav

Mandag 4. juli 2022 kl. 11:33

Dansk Vandrelaug har startet en Østsjællandsgruppe der udelukkende dækker Faxe og Stevns kommuner. Gruppen, der hører under Dansk Vandre Laug Storstrøm, er klar med endnu en tur.
Lørdag den 9. juli inviterer gruppen på en tur med udgangspunkt fra Rødvig til Højerup og retur. ”Vandring mellem Himmel og hav” kaldes denne tur der starter og slutter ved Flintovnen Østersøvej 4673 Rødvig.

Turen der er på 13 km. foregår på Trampestien med en fantastisk udsigt over Østersøen. På turen passerer man det nye Verdensarvcenter i Boesdal Kalkbrud, bagsiden af Koldkrigsmuseet, og den gamle kirke og den nye kirke i Højerup.

Turen starter kl. 10.00 ved Flintovnen og slutter samme sted kl. 14.30. Ikke medlemmer af Dansk Vandrelaug er velkommen mod betaling af 30 kr.

Turleder er Bente Holm som kan træffes på tlf. 26115241hvis man har spørgsmål om denne eller andre ture.

Læs mere om turen på Stevns her: https://dvl.dk/vandreture/vandring-mellem-himmel-og-hav/
Næste tur i Dansk Vandrelaug Storstøm, Østsjællands gruppen, er lørdag den 23. juli og den foregår i Denderup Vænge. Se mere her: https://dvl.dk/vandreture/denderup-vaenge/
© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version