Generationsskifte i Enhedslisten
Otto Mortensen (i midten) er blevet valgt som folketingskandidat for Enhedslisten i Faxe Kredsen. Privat foto

Generationsskifte i Enhedslisten

Onsdag 29. juni 2022 kl. 07:45

Enhedslisten i Faxe Kredsen har valgt ny folketingskandidat.
Hele kommunen/Stevns Kommune: På sommermødet i Faxe/Stevns Kredsen hos Enhedslisten, blev der valgt ny folketingskandidat.

Den 19-årige lærerstuderende Otto Mortensen fra Vallø, blev enstemmigt valgt som Faxe Kredsens folketingskandidat, fremgår det af en pressemeddelelse.

69-årige Sejer Folke, som blev valgt til kommunalbestyrelsen i Stevns Kommune ved kommunalvalget i 2021, ønskede selv at trække sig og give stafetten videre til nye og unge kræfter og dermed koncentrere sig om kommunal politik.

Med den 19-årige Otto Mortensen i front, er der virkelig tale om et generationsskifte. Han bliver hermed den yngste folketingskandidat i Faxe Kredsen, blandt alle opstillede partier.

- Jeg sover med støvlerne på i forhold til udskrivelsen af valg, og jeg er klar til at give den ældre generation af folketingskandidater kamp til stregen. Vi står overfor et vigtigt valg, hvor vi har mulighed for at sige fra overfor yderligere oprustning, og i stedet sikre fremtidens velfærd og klima. Jeg og Enhedslisten står klar til udskrivning af valg, udtaler Otto Mortensen.

Sommermødet nedsatte samtidig et valgkampsudvalg af mere erfarne medlemmer, som lover at gøre hvad de kan for at skaffe stemmer til Otto Mortensen og Enhedslisten.

Dette udvalg består foruden Otto Mortensen af Thomas Spange Olsen, byrådsmedlem i Faxe Kommune, Jan Kjærgaard, kontaktperson i Enhedslisten Faxe, Gitte Christensen, kontaktperson i Enhedslisten Stevns og Sejer Folke, kommunalbestyrelsesmedlem i Stevns Kommune.
© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version