Vandrende gudstjeneste
Man mødes og slutter i Freerslev kirke - men ellers finder gudstjenesten sted på en vandretur i den smukke natur omkring Freerslev.

Vandrende gudstjeneste

Tirsdag 14. juni 2022 kl. 11:39

Søndag den 19. juni kl. 14.00 får gudstjenesten ben at gå på, når deltagerne bevæger sig ud i den smukke natur ved Freerslev.
- Mens vi går langs marker og i skov, vil der være indlagt små stop undervejs, hvor vi f.eks. læser en kort tekst eller synger en sang, der kan sætte gang i tanker og måske vil præge samtalen på vores videre vej, fortæller sognepræst Anders Damkjer, der står for den vandrende gudstjeneste.

Som et temaanslag vil man læse Bjørn Eidsvågs fine norske sangtekst: ”Eg ser”, hvori det lyder (oversat): ”Jeg kan ikke gå alle dine skridt for dig, men jeg vil gå dem med dig.” Og temaet vil kredse netop om det, vi kan give hinanden. Og samtidig vil gudstjenesten og turen også lade sang og natur minde om alt det skønne, som er os givet.

- Vi mødes i kirken, og efter at have gået ca. 4-5 km slutter vi af ved kirken med en kop kaffe. Tilmelding er ikke nødvendig. Husk godt fodtøj, slutter Anders Damkjer.
© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version