Stig synger John i Haslev
Se billeder
Birgitte Faldborg (tv.), Channie Kjær Lassen og Marga Vos (th.), som alle er medlem af Haslev Handelsstandsforening, glæder sig til at opleve Stig Rossen som John Mogensen på Torvet i Haslev. Foto: Peer Rasmussen

Stig synger John i Haslev

Mandag 30. maj 2022 kl. 11:45

Der er lagt op til hyggelig eftermiddag og aften, når Haslev Handelsstandsforening præsenterer Stig Rossen som John Mogensen.
Haslev: Fredag den 3. juni sætter Haslev Handelsstandsforening alle sejl til for at skabe en ganske særlig eftermiddag og aften i byen.

Omdrejningspunket er Stig Rossen og trio, som klokken 19 på Torvet giver koncertforestilling om John Mogensen. Koncertforestillingen er gratis, fordi medlemsforretningerne i Haslev Handelsstandsforening betaler kunstnernes honorar.

- Vi har tilrettelagt dette arrangement for at give vores kunder i byen en god oplevelse i pinsen. Der vil være salg af drikkevarer og grill på Torvet, som Lotte fra Haslev Hallerne står for. Der er mulighed for at sidde på Torvet, og der vil også være andre madvogne i byen, fortæller formanden for Haslev Handelsstandsforening, Channie Kjær Lassen.

- Inden koncertforestillingen med Stig Rossen og hans trio, vil orkestret FM Enterprice fra Faxe Musikskole underholde fra klokken 16 til cirka 17.30. Hele dagen vil der være musik af John Mogensen i gaderne, så folk kan komme i den rette stemning, tilføjer hun.

Vil gerne lave nye ting

Channie Kjær Lassen fortæller, at Haslev Handelsstandsforening har skabt dette arrangement, fordi man hele tiden gerne vil lave nye ting for at få folks interesse tilfredsstillet for noget, som ikke er handel eller amerikanerbiler og som er for hele familien.

- Dansk, folkekær musik rammer bredt. En fredagsaften op til en Grundlovsdag og pinsen er jo helt oplagt. Det er et arrangement vi håber kan blive en tradition med en koncert for et voksent publikum. Vi håber bare, at vejrguderne er med os. Jeg glæder mig helt vildt til dagen, og det ved jeg, at butiksejerne også gør, siger hun.

Butikkerne vil på dagen have åbent fra klokken 10-22 og der vil være gågade hele dagen, hvor butikkerne rykker ud på gaden med boder og gode tilbud. Der vil været spærret af fra Sofiendalsvej til Passagen.

MC-Dag

Fra cirka klokken 15 og frem til klokken 21 vil der være “MC-Dag” med udstilling af op til 200 private motorcykler fra stationen og op ad Jernbanegade, som alle interesserede kan komme og beundre og få en snak med ejermanden.

Ud for JM-Shop vil Lions fra klokken 16-20 have en bod, hvor de vil sælge pølser med tilbehør, så man også dér har mulighed for at få stillet sulten.

- Initiativet med motorcykler er en idé, indehaveren af Haslev Boghandel, Steen Eistrup-Wisler, og jeg fik for at skabe liv i “vores ende” af byen, og så passer det godt ind til arrangementet den 3. juni. Vi håber på, at det kan blive et fast, årligt arrangement, fortæller Jørgen Ilg fra JM-Shop.

Der er lagt op til en hyggelig eftermiddag og aften med “Fut i Fejemøget” i Haslev.

Af Peer Rasmussen
© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version