Mit liv som blind...
Eva Melhof gæster Hyggestuen i Kongsted

Mit liv som blind...

Onsdag 25. maj 2022 kl. 10:44

Tirsdag den 31. maj kl. 14 får Hyggestuen i Kongsted præstegård besøg af sognepræst Eva Melhof der vil fortælle om “Lys i mørket - mit liv som blind”.l
I januar 2003 mistede Eva Melhof synet og har siden da levet som helt blind. Næsten alle menneskets sanseindtryk stammer fra synet, så det er en voldsom ændring af et menneskes tilværelse, når øjnene ikke længere kan bruges.

Denne eftermiddag vil Eva Melhof fortælle om tiden, der ledte op til at synet endegyldigt forsvandt, fortælle om tiden, hvor hun skulle lære at leve som blind og ikke mindst om den kolossale omvæltning det er at skulle leve hverdagen på totalt ændrede vilkår. Eva Melhof vil ydermere komme ind på, hvordan hun klarer arbejdet som præst og hvordan man bevarer håbet og troen trods megen modgang.

Ud over at være blind er Eva Melhof benamputeret efter en togulykke i december 2004.

Eva Melhof fortæller levende, engageret og med megen humor. Det er ikke en grædekoneberetning, men et vidnesbyrd om at livet kan leves med håb og glæde - også selv om mørke skyer har dækket himlen over et menneskes tilværelse.

Der bydes på kaffe og hjemmebag. Det koster kun 20 kr. at deltage, og pengene går til kirkens julehjælp.
© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version