Klovneløb i Haslev
Der er klovneløb i Haslev den 22. maj. PR foto

Klovneløb i Haslev

Tirsdag 17. maj 2022 kl. 13:21

Lidl sørger for drikkevarer og snacks til årets Klovneløb, når familier og venner samles for at løbe i en god sags tjeneste.
Haslev: Den 22. maj fra klokken 10-13 holdes der Klovneløb i Haslev.

Klovneløbet har til formål at samle familier og venner til en hyggelig dag i en god sags tjeneste. Med løbet samles der ind til den landsdækkende forening Danske Hospitalsklovne, så endnu flere hospitalsklovne kan komme ud og glæde børn og unge, der må opholde sig på landets hospitaler i kortere eller længere perioder, fremgår det af en pressemeddelelse.

Ruten til Klovneløbet vil være mellem en og tre kilometer, som de fleste kan løbe med på. Og bliver man tørstig og småsulten af løbeturen, er der gratis drikkevarer og snacks, doneret af Lidl.

- Hos Lidl ønsker vi at bidrage til det samfund, vi er en del af, og Danske Hospitalsklovne er en hjertesag for os. Derfor er vi glade for at kunne donere snacks og drikkevarer til årets Klovneløb, som muliggør, at endnu flere Danske Hospitalsklovne kan komme ud og sprede glæde og latter blandt indlagte børn og unge på landets hospitaler, udtaler Jens Stratmann, der er adm. direktør i Lidl.

En sjov dag

Klovneløbet er for alle, uanset om man vil gå, rulle eller løbe. Her er det vigtigste, at man får en sjov og hyggelig dag, mens man bidrager til en god sag.

En billet koster 70 kroner, hvor 63 kr. går direkte til hospitalsklovnenes besøg på børneafdelingerne. De resterende syv kroner går til den lokale arrangør, hvis vedkommende ønsker dette.

- Opbakning igennem donationer og tilmeldinger betyder en verden til forskel for os. Danske Hospitalsklovne arbejder for at møde og styrke indlagte børns livsklæde og livsmod, men da vi er en velgørende forening, er vi afhængige af økonomisk støtte fra virksomheder. Vi er derfor meget glade for, at Lidl bidrager til Klovneløbet og dermed vores arbejde. Vi håber, at mange vil komme og være med, udtaler Tania Dethlefsen, direktør for Danske Hospitalsklovne.

Man kan købe billetter på https://danskehospitalsklovne.dk/klovneloeb
© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version