Fed lejr for børn i uge 29
Så er det nu du skal tilmelde dig hvis du skal med på Fedlejren. Privatfoto

Fed lejr for børn i uge 29

Onsdag 25. maj 2022 kl. 11:33

Gennem mangfoldige år har kirkerne afholdt Fedlejr hver sommer. Den hed sådan fordi den blev afholdt på søndagsskolelejren på Feddet ved Faxe. Fedlejr hedder den stadig, men nu foregår den ved Bisserup, da Feddet Strand Resort nu bruger den gamle lejr til almindelig ferieudlejning.

Men Fedlejren er stadig den samme - en kristen børnesommerlejr med udgangspunkt i budskabet "at være god ved din næste". Det betyder at der på lejren er plads til alle og at man her skaber en uge hvor man kan nyde et fællesskab med sjov, hygge, spænding, udfordringer og afslapning.

I år afholdes Fedlejren - på Bisserup - i uge 29, nærmere bestemt fra 16. til 21. juli.

- Og nu er det tid at få meldt sig til den fedeste sommerlejr for børn fra ca. 7-14 år på Bisserup strand og med alt, hvad vi plejer af løb, sang, leg, havbad og meget mere. Vi bor omgivet af skov og strand, som vi har glæde af i alle vores aktiviteter, fortæller sognepræst Solveig Ståhl-Nielsen.

I år har man fået mulighed for at gøre noget ekstra ud af den traditionsrige markedsdag, så der udover lykkehjul, lejrbål og alt det andet, også kommer hoppeborg og slushicemaskine. Det bliver for vildt...

Sognepræst i Førslev, Teestrup og Bråby, Solveig Ståhl-Nielsen deltager som leder sammen med Maria, Rikke fra børneklubben og mange andre frivillige fra lørdag den 16.7. til torsdag den 21.7. Det koster 475,- for første barn. Der gives søskenderabat.

Se nærmere på www.fedlejrfaxe.com eller kontakt Rikke Jensen tlf. 2396 6691. Tilmelding snarest og gerne inden 17.6. på lejrens hjemmeside.
© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version