Tal med minister og folketingsmedlem om Ukraine
Folketingsmedlem Tanja Larsson lægger op til debat om Danmarks og Europas situation efter Ruslands invasion af Ukraine. Foto: Torkild Svane Kraft

Tal med minister og folketingsmedlem om Ukraine

Mandag 9. maj 2022 kl. 15:45

Man kan møde folketingsmedlem og udviklingsminister hos 3F i Faxe.
Faxe: Tirsdag den 10. maj kl. 18.30 kan du møde det lokale folketingsmedlem, Tanja Larsson (S) og udviklingsminister, Flemming Møller Mortensen (S) hos 3F på Rådhusvej 73 i Faxe.

De lægger op til en snak om Danmarks og Europas situation efter Ruslands invasion af Ukraine, og Flemming Møller Mortensen fortæller om de hektiske tilstande ved grænsen til Polen i dagene efter de første angreb, den humanitære indsats på kort og lang sigt samt hans besøg i nabolandene.

Invasionen har sat fokus på det europæiske sammenhold og derfor vil spørgsmål til folkeafstemningen den 1. juni også være velkomne på mødet.

Torben Bechmann fra Kalvehave kommer også og fortæller kort om da han kørte til forskellige grænser ved Ukraine for at hjælpe sin ven med at hente hans kæreste og hendes familie ud af landet. Det var en spændende rejse med mange uforudsete begivenheder.

Det er Socialdemokratiet i Faxe-Stevns Kredsen der inviterer til mødet, hvor alle er meget velkomne - ikke kun partimedlemmer.
© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version