”A” for ”Ambivalent Asocialdemokratisk” flygtningepolitik

”A” for ”Ambivalent Asocialdemokratisk” flygtningepolitik

Tirsdag 29. marts 2022 kl. 11:19

Indlæg af:
Lone Stæhr
Nygade 14
4690 Haslev

Så sker det igen: Vi skal læse om en sag, blandt utallige, hvor Udlændingestyrelsen sender velintegrerede flygtninge tilbage til rædselsvækkende regimer.

I fredagens udgave af Dagbladet handlede historien om Usna fra Afghanistan. Hun har så mange forfærdelige oplevelser i bagagen og har boet i Danmark, siden hun var 10 år.

Nu bor hun med sin familie i Græse Bakkeby i Frederikssund og går i 2.g, hvor hun er en mønsterelev.

Hendes fremtid her kunne være en solstrålehistorie, og hun kunne få sine drømme opfyldt om at blive tandlæge, hvis ikke det var for Udlændingestyrelsen.

Jeg gad godt vide, hvordan den instans er skruet sammen, og hvilket menneskesyn, der ligger til grund for dens afgørelser???

Jeg tænker, at det må være nogle rigide lovparagraffer uden mulighed for individuel sagsbehandling, som eventuelt kunne indeholde et strejf af empati og omsorg for det enkelte menneskes videre skæbne.

Under alle omstændigheder, så regner jeg med, at Udlændingestyrelsen har den socialdemokratiske regerings velsignelse til at agere så umenneskeligt i forhold til syriske eller i dette tilfælde afghanske flygtninge.

Dette står så i skærende kontrast til samme regerings behandling af de ukrainske flygtninge. Her kan vi pludselig uden forbehold modtage 100.000 med den begrundelse, at Ukraine pludselig er blevet vores ”nærområde”.

Det er ikke, fordi jeg mener, at der er noget forkert i at hjælpe ukrainere. Tværtimod!!

Det harmonerer fuldstændig med mit kristne livssyn, som en del danskere er rundet af. Det har vi jo heldigvis blandt andet set i forbindelse med hjælpsomhed overfor de ukrainske flygtninge.

Men regeringens totale kovending er jeg helt uden forståelse for. Hvordan kan de flygtninge, som vi havde, før krigen brød ud i Ukraine, undgå at se os danskere som racister?

I min optik, skal vi passe på de mennesker, som vi har lukket ind, fordi deres liv er i fare, hvis de vender hjem. Det skal vi uanset, hvor de kommer fra, hvilken tro de bekender sig til eller hvilken hudfarve de har. Det skal vi for at vise vores medmenneskelighed.


© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version