Er folk i Faxe Kommune dumme

Er folk i Faxe Kommune dumme

Tirsdag 8. marts 2022 kl. 12:01

Indlæg af: Minna Heilmann Dominiak, 12 år, næstforkvinde i elevrådet på Druestrup Friskole.
Er folk i Faxe Kommune dumme? Det synes jeg ikke og jeg synes ikke journalister skal bestemme, at de er.

Fornylig donerede Druestrup Friskole et beløb til Folkekirkens Nødhjælp. Denne begivenhed blev dækket af journalisten Peer Rasmussen fra Haslev-Faxe Posten.

På vegne af elevrådet fortalte jeg lidt om donationen til skolen. Peer Rasmussen tog billede af dette, til brug i avisen.

Efterfølgende bad jeg ham om at kalde mig elevrådets næstforkvinde, som jeg er, når han skrev i avisen, men Peer Rasmussen sagde, at han ville kalde mig næstformand, da det ellers ikke er alle læsere, der ved hvad det er.

Desuden syntes han, at ”det var lige meget”. Jeg synes ikke, at det er lige meget, og jeg synes ikke, at det er journalistens opgave at bestemme om læseren synes dette.

Jeg håber fremover, at journalisten vil lytte til den eller de han skriver om, og måske endda begynde at skrive lidt mere om ligestilling, så læserne ved, hvad en næstforkvinde er, selvom jeg tror de ved det allerede.
© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version