Godt gang i virksomheden
Camilla Hylleberg har indrettet et træningsrum i hjemmet, hvor hun har investeret i blandt andet vægte og kettlebells. Foto: Peer Rasmussen

Godt gang i virksomheden

Torsdag 16. januar 2020 kl. 15:45

20-årige Camilla Hylleberg har haft et godt første år med sin enkeltmandsvirksomhed.
Haslev: I januar 2021 etablerede den dengang 19-årige Camilla Hylleberg sin egen enkeltmandsvirksomhed Hylleberg Coaching på privatadressen i Haslev.

– I 2020 var jeg i gang med et vægttab og i vinteren 2021 var det koldt og kedeligt, så jeg gik i gang med en uddannelse som personlig træner og fitnessinstruktør som også indbefatter onlinecoach. Det blev grundlaget for virksomheden, fortæller hun.

- Jeg blev færdig med uddannelsen i sommeren 2021 og derefter tog jeg en uddannelse som kostvejleder. Jeg brugte Instagram til at fortælle om virksomheden, og fik klienter, mens jeg var under uddannelse. Det første år i virksomheden er gået over al forventning. Jeg er overvældet og taknemmelig, tilføjer hun.

Personlig træning

Camilla Hylleberg har indrettet et træningsrum i hjemmet, hvor hun har investeret i blandt andet vægte og kettlebells, og hun går meget op i den personlige træning og rådgivning for den enkelte klient.

– I min virksomhed har jeg kun personlig træning for en ad gangen. Det kan være puls- eller styrketræning. Vi kan også komme ud i naturen på en løbetur eller bruge naturens redskaber. Det, som er det vigtige er, hvad klientens mål med træningen er. Nogle gange har klienten måske behov for psykisk træning i form af en gåtur, fortæller hun.

– Det er meget forskelligt og individuelt, hvad den enkelte klient har af mål, men størsteparten ønsker vægttab. Jeg er også meget fleksibel i forhold til, hvornår den enkelte kan træne eller hvornår og hvordan rådgivningen om kost finder sted. Nogle træner jeg med et par gange om ugen, andre ser jeg måske en gang om måneden, fordi de træner for sig selv. Andre igen får rådgivning om kost, tilføjer Camilla Hylleberg.

Vil gerne mere med virksomheden

Udover at passe sin egen virksomhed har Camilla Hylleberg fået arbejde i et træningscenter i Karlslunde Idrætsforening, og den vej kan hun formentlig udvide kundekredsen.

– Jeg vil gerne udvikle virksomheden og få et større lokale hen ad vejen, men lige nu kan klienterne få nok ud af at træne i det lokale, jeg har. Jeg har lavet aftale med en platform, som kan hjælpe med at gøre det mere overskueligt for klienterne, fortæller hun.

– Jeg er en kvinde, som er vant til at have mange bolde i luften, og som kan gribe dem. Jeg har masser af idéer til udvikling, men det skal heller ikke blive for stort og upersonligt. Jeg vil give mine klienter 100 procent det, de ønsker, og det går jeg ikke på kompromis med, slår Camilla Hylleberg fast.

Man kan kontakte Camilla Hylleberg på e-mail Vejledning@hyllebergcoaching.dk, på telefon 91 56 62 70 eller læse mere på www.hyllebergcoaching.dk.

Af Peer Rasmussen
© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version