Faxe Kalk betaler unge sejleres kontingent
Ole Meisler (tv) og Gert Bøyesen foran Faxe Ladeplads Sejlklub. Foto: Torkild Svane Kraft

Faxe Kalk betaler unge sejleres kontingent

Onsdag 19. januar 2022 kl. 11:39

Faxe Ladeplads: Forleden dag mødte Ole Meisler, daglig leder af Faxe Kalks industrikalkfabrik, op i Faxe Ladeplads Sejlklub medbringende ikke mindre end 31.000 kr. Dem tog formanden Gert Bøyesen imod med stor glæde.

Pengene skal bl.a. gå til at betale kontingent for børn og unge der ellers ikke har råd til at være med i sejlklubben. Ole Meilser fortæller at kriterierne for at få betalt sit kontingent, er at man skal have interesse for sejlads, at man ikke tidligere har været medlem i sejlklubben og at man ikke selv har mulighed for at betale kontingent samt at være bosat i Faxe Kommune - og er i alderen mellem 7 og 18 år.

Udover at få betalt sit kontingent, kan pengene også anvendes til at betale nødvendigt udstyr der kommer de unge tilgode.

Gert Bøyesen, formand for Faxe Ladeplads Sejlklub, er rigtig glad for den påskønnelse medarbejderne ved Faxe Kalk viser sejlklubben, og at man nu kan hjælpe børn og unge, der ellers ikke havde mulighed for at blive medlem. “Bare kontakt mig” siger formanden med et stort smil.

Medarbejdernes fortjeneste
De mange penge til sejlklubben er medarbejdere i Faxe Kalks fortjeneste. Lhoist Gruppen har nemlig på verdensplan søsat projektet “Move & Care”. Her har medarbejdere frivilligt, gennem forskellige aktiviteter, samlet penge sammen til et velgørende og socialt projekt i de lokalsamfund hvor Lhoist er repræsenteret.

Hvis du gerne vil prøve kræfter med at sejle, kan du finde yderligere oplysninger på hjemmesiden flsk.dk.

Om Lhoist Gruppen
Lhoist Grouppen, hvorunder Faxe Kalk hører, har hovedkontor i Belgien. Lhoist Gruppen er tilstede i 25 lande med mere end 100 anlæg. Lhoist Gruppen er ledende indenfor fremstilling af kalk, brændt dolomit og mineraler.

Faxe Kalk leverer kalkprodukter til en lang række industrier indenfor miljø, glas, kemi, byggeri og anlæg samt landbrug. Faxe Kalk beskæftiger ca 70 mennesker.

Af Torkild Svane Kraft
© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version