Hjertestarter hos SuperBrugsen
Uddeler Kenneth Beenfeldt Hansen håber ikke, at der bliver brug for hjertestarteren, men skulle det blive nødvendigt, hænger den et centralt sted i byen. Foto: Peer Rasmussen

Hjertestarter hos SuperBrugsen

Torsdag 25. november 2021 kl. 11:43

Der er kommet en hjertestarter op på facaden af SuperBrugsen i Faxe Ladeplads.
Faxe Ladeplads: Skulle det værst tænkelige ske, at der sker et hjertestop tæt på SuperBrugsen i Faxe Ladeplads, er der nu hjælp at hente på væggen af butikken, ud mod Hovedgaden.

Fredag den 19. november satte håndværkere en hjertestarter op, og det glæder uddeler Kenneth Beenfeldt Hansen:

– Vi blev kontaktet af Hjertestarterforeningen, om vi var interesseret at få hængt en hjertestarter op på facaden. Der hænger jo allerede hjertestartere forskellige forskellige steder i byen, blandt andet ved skolen, som vi selv var med til at sponsere, fortæller han.

– En hjertestarter her på Hovedgaden er jo centralt placeret i byen og er måske mere synlig end de andre hjertestartere, som hænger i byen. Derfor sagde jeg ja tak til, at den kunne hænge her. SuperBrugsen er sponsor på dem, men jeg tog også kontakt til andre erhvervsdrivende, som også har været med til at sponsere hjertestarteren, uddyber Kenneth Beenfeldt Hansen.

Hjertestarteren blev testet, da den blev sat op, men Kenneth Beenfeldt Hansen håber ikke, at det bliver nødvendigt at bruge den “for alvor”.

Af Peer Rasmussen
© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version