Juletræerne tændes
Nu tændes byernes juletræer

Juletræerne tændes

Torsdag 25. november 2021 kl. 15:02

Jo, den er god nok. Julen nærmer sig med hastige skridt, og en af de allervigtigste julebegivenheder, er tænding af byernes juletræer. Arrangementer der altid tiltrækker rigtig mange mennesker - store såvel som små.

Haslev
I Haslev er der juletræstænding på søndag. Byen julepyntes og butikkerne har åbent fra kl. 11 til 15 - og mon ikke man kan finde nogle gode julegaver denne dag...

Haslev Køre- og Rideforening kører rundt i byen med julehestevognen mellem kl. 14 og 15.30. I samme tidsrum kører det lille hyggelige tog også rundt i byen. Kom og få en tur.

Når klokken bliver 15 kommer brandvæsenet og hjælper julemanden med at tænde det store flotte juletræ på Torvet - hvis altså ikke de bliver kaldt ud til en brand. Sker det, må julemanden selv klare tændingen af træet, men mon ikke også han kan finde ud af det?

Faxe
Også i Faxe tændes juletræet på søndag. Byens butikker holder åbent fra kl. 14 til 18 med masser af gode juletilbud.
Blomsterbinderiet sælger jueldekorationer på Vinkældertorvet fra kl. 14 til 18, mens Vores Café byder på gløgg og æbleskiver i deres bod på Vinkældertorvet.

Fra kl. 16 til 18 kan du komme på hestevognstur rundt i byen og Faxe Blæserne spiller fra kl. 16.15.

Julemanden kommer selvfølgelig også til Faxe på søndag, og han fortæller at han vil tage sin kone med, fordi det er så hyggeligt at komme til juletræstænding i Faxe.

Det synes byens brandmænd også så de har lovet at hjælpe julemanden og hans kone med at komme sikkert til Vinkældertorvet, og sikkert op i juletræet så det kan blive tændt - hvilket sker kl. 16.00. Bagefter deler julemanden og hans kone godter ud til børnene.

Faxe Ladeplads
SuperBrugsens bestyrelse og Faxe Ladeplads Borger og Erhvervsforening inviterer til juletræstænding på Gefionspladsen søndag kl. 16.00.

Selv om han har travlt for tiden, forlyder det at både julemanden og hans kone vil dukke op til juletræstændingen og at de vil have lidt godter med til alle børnene.

Der er gratis saft, gløgg og æbleskiver til alle.
© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version