Kom til praktikdag i Røde Kors i Faxe
Jeanette Hansen, Karen Spring og Hanne Mistarz inviterer til praktikdag i Røde Kors Butikken i Faxe.

Kom til praktikdag i Røde Kors i Faxe

Onsdag 27. oktober 2021 kl. 09:11

Lige inden sommerferien var der mulighed for at komme i praktik hos Røde Kors i Faxe - altså en dag hvor man kunne fornemme hvordan det er at være frivillig i Røde Kors.

Dengang var der flere der tog imod tilbuddet, og flere af dem er nu frivillige i butikken på Vinkældertorvet. Det var en rigtig god dag, fortæller formanden Karen Spring - så den skal da gentages.

Det sker onsdag den 3. november fra kl. 10.30 til 15.00. Så vil du prøve hvordan det er at være frivillig i butikken, så er muligheden der altså nu.

- Vagterne for en frivillig er ca. tre en halv time en gang om ugen. Har man så lyst til at tage en ekstra vagt indimellem så bliver vi rigtig glade. Man kan også tilbyde sin hjælp om lørdagen. Bliver man forhindret i at tage sin vagt bytter man den væk, eller ber om fri, fortæller Karen Spring.

På praktikdagen serverer Røde Kors en sandwich, noget at drikke og kaffe. På en normal vagt er der kaffe og brød.

Butikschef Hanne Mistarz, kasserer Jeanette Hansen og formand Karen Spring glæder sig til at tage imod mange “praktikanter”.
© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version