Erhvervspolitisk valgcafé
Business Faxe holder erhvervspolitisk valgcafé. Arkivfoto

Erhvervspolitisk valgcafé

Onsdag 20. oktober 2021 kl. 09:28

Business Faxe holder erhvervspolitisk valgcafé.
Rønnede: Hvordan forholder lokalpolitikerne sig til erhvervslivet? Det kan man finde ud af onsdag den 3. november, hvor Business Faxe holder erhvervspolitisk valgcafé fra klokken 18.–20 i Det Gamle Rådhus, Industrivej 2.

Erhvervslivet er essentielt for kommunen og et område, hvor konkrete indsatser virkelig kan gøre en stor forskel.

Virksomheder tiltrækker bosætning og skaber jobs og er med til at udnytte det potentiale, der er i området. Lokale erhvervsforhold kan let komme til at drukne i mængden af politiske sager, som politikerne skal forholde sig til ved valgkampens mange møder.

Der er mange ting, man som lokalpolitiker kan gøre for at sikre bedre erhvervsvilkår. Det handler om at gøre rammerne så attraktive som muligt og understøtte de åbenlyse potentialer som området har, blandt andet indenfor turisme og infrastruktur.

Det handler om at have visioner og ambitioner om at investere i tiltag, der giver værdi.

For at sætte fokus på erhvervet, og i anledning af det snarlige kommunalvalg, inviteres derfor alle denne aften erhvervspolitisk valgcafé.

Ved arrangementet vil der være mulighed for at høre de forskellige politiske kandidater synspunkter, når de skal drøfte erhvervspolitiske spørgsmål med relevante underemner.

Så hvis man driver virksomhed i Faxe Kommune, og vil du påvirke politikernes holdninger til erhvervet, og lade sig påvirke af deres holdninger i forhold til, hvor man vil sætte sit kryds, er muligheden der denne aften.

Tilmelding skal ske så hurtigt som muligt på https://businessfaxe.dk/arrangementer/erhvervspolitisk-valgcafe/.
Arrangementet er gratis

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version