De er ikke velkomne her
Steen Petersen. Arkivfoto

De er ikke velkomne her

Tirsdag 19. oktober 2021 kl. 10:45

Indlæg af:
Steen Petersen
Kandidat for Dansk Folkeparti til KV21
Jernbanegade 23 E
4690 Haslev

Onsdag den 13. oktober var jeg til møde i KKR som en af Faxe Kommunes repræsentanter i KKR Sjælland.

På mødet blev vi orienteret om, at Danmark har modtaget cirka 900 “flygtninge” fra Afghanistan, og at disse vil blive fordelt til kommunerne efter samme principper, som vi plejer.

Dette er en dårlig idé , da det er DF’s politik, at flygtninge hjælpes bedst i nærområderne.

Ved de afghanske “flygtninge” er der desuden det problem, at Danmark allerede har hjulpet Afghanistan ud over alle grænser.

43 danske soldater har mistet livet i landet indenfor de seneste 20 år. Vi har ofret 20 milliarder kroner i form af direkte militær bistand, udviklingsbistand, hjælp til veteraner og så videre.

Og hvad gjorde Afghanistan så for at hjælpe sig selv ? I årevis fra 2001 til 2021 har mange afghanere gemt sig i Danmark som såkaldte “flygtninge”.

De lod deres egne landsmænd i stikken i krigen mod Taliban. Da Afghanistan så skulle overtage ansvaret for krigsførelsen selv, stak de af som kujoner.

Den afghanske hær, som var på 300.000 mand og velbevæbnet deserterede i hobetal, gav op og løb hjem næsten uden at løsne et skud ! Og Taliban erobrede landet igen!

Vi skal ikke hjælpe dem mere, vi skylder dem intet, de må tage konsekvensen af deres egne feje handlinger ! De er ikke velkomne i Faxe Kommune!
© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version