Ny sorggruppe for børn og unge
Ida Secher, Githa Parkhøi og Ingeborg Fangel Mo står bag sorggruppen for børn og unge

Ny sorggruppe for børn og unge

Mandag 25. oktober 2021 kl. 14:01

Faxe/Stevns: Det er altid svært at miste en man holder af, og er man barn eller ung, er det ekstra svært. Så har man virkelig brug for at være sammen med andre i samme situation.

Derfor åbner der en ny sorggruppe for børn og unge i alderen fra 7 til 18 år. En sorggruppe der henvender sig til alle der bor i Faxe eller Stevns kommuner. Sorggruppen holder til i Himlingøje forsamlingshus - og Østbanen holder næsten ved siden af.

Bag sorggruppen står Ghita Parkhøi, der er psykoterapeut og har 20 års erfaring med børn og unge i sorg. Desuden er kirketjener Ingeborg Fangel Mo og sognepræst Ida Secher med i sorggruppen, som støttes af Tryggevælde Provsti.

Sorggruppen mødes hver anden torsdag mellem kl. 16.30 og 18.30 i ulige uger med start torsdag den 18. november.

Er du barn, ung eller forældre kan du kontakte sorggruppen ved at skrive til githa@parkhoi.dk og kort fortælle om dig selv eller dit barn, samt opgiv et telefonnummer, så hører du fra sorggruppen, som iøvrigt er gratis at deltage i.
© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version