Yoga i smukke omgivelser
Kirstine Stenvad og Claus Krüger er meget glade for deres samarbejde om yoga på Hesede Hovedgård. Foto: Peer Rasmussen

Yoga i smukke omgivelser

Fredag 15. oktober 2021 kl. 11:45

Kirstine Stenvad arrangerer en dag med yoga på Hesede Hovedgård.
Haslev: Onsdag den 20. oktober fra klokken 10-16.30 arrangerer Kirstine Stenvad en dag med indadvendt yoga, forkælelse, sanselighed og afspænding i den gamle dagligstue, som kaldes “Galleriet”, i de smukke omgivelser på Hesede Hovedgård.

Faktisk skulle hun allerede sidste år have holdt forskellige aktiviteter på stedet, men som så meget andet satte coronaen en stopper for dette.

Aftalen om at holde aktiviteter hos Kit Kjølhede og Claus Krüger på Hesede Hovedgård kom i stand via en tilfældighed:

– Jeg flyttede til kommunen i 20105 og så på et tidspunkt et opslag om, at der var nogen herude, som havde lavet noget gin, som så flot ud. Jeg tænkte, at sådan en flaske gin skulle min far have. Jeg tog ud for at hente ginen en sommeraften i 2020, fortæller Kirstine Stenvad.

– Da jeg kom herud blev jeg modtaget af Claus Krüger, som viste mig rundt og jeg blev helt betaget af stedet. Jeg elsker samarbejder, både med andre undervisere og det at holde aktiviteter forskellige steder. For mig var det helt naturligt, at jeg gerne ville lave diverse ting her. For mig handler det også om at have en god kemi, og det var der med Kit og Claus , tilføjer hun.

– Vi holdt i efterårsferien 2020 et yoga arrangement herude, hvor der var udsolgt. Det blev en meget stor succes med glade deltagere og jeg selv var også meget glad, supplerer Kirstine Stenvad med et stort smil.

Flere begivenheder

Da arrangementet i efteråret 2020 blev den succes, det blev, aftalte Kirstine Stenvad og Kit Kjølhede og Claus Krüger, at der skulle være flere yoga aktiviteter.

– Vi satte en dag af i februar 2021, som blev udskudt til april, naturligvis på grund af corona. Da der stadig var lukket ned i april 2021, besluttede vi os for at holde et dagsarrangement i efterårsferien i år, den 20. oktober, fortæller Kirstine Stenvad.

– Tanken er stadig, at jeg vil arrangere forskellige yoga begivenheder med forskellige temaer, og vi har allerede nu nogle datoer i støbeskeen som vi arbejder med, tilføjer hun.

Nemt at samarbejde

For Kit Kjølhede og Claus Krüger på Hesede Hovedgård var et godt samarbejde med Kirstine Stenvad et meget vigtigt parameter.

– Vi elsker også at samarbejde med lokale og lave ting og sager. Vi holder dog fast i en hel central ting: Det skal være nemt at samarbejde, der skal være flow i det, og det skal være nemt. Vi skal være enige om de grundlæggende ting. Vi tillader os faktisk at være lidt kræsne med hvem vi tager ind på Hesede Hovedgård, fortæller Claus Krüger.

– Vi samarbejder med mennesker, hvor der er synergi, hvor der er “winwin” og hvor to og to giver mere end fire. Alle disse ting har vi med Kirstine. For os er det også vigtigt, at der skal være noget til krop og sind. Til arrangementet den 20. oktober sørger Kirstine for yogaen og forkælelsen, og så sørger vi for, at der er god forplejning til deltagerne og rammerne, tilføjer han.

Man kan læse mere om arrangementet samt tilmelde sig på https://kirstinestenvad.dk/dagsretreat/. Der er plads til 11 deltagere.

Af Peer Rasmussen

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version