Det er landet det rigtige sted
Channie Kjær Lassen har udvidet og omdøbt sin butik til Pink Vibes. Samtidig har hun etableret en webshop. Foto: Peer Rasmussen

Det er landet det rigtige sted

Tirsdag 12. oktober 2021 kl. 14:56

Pink Vibes er åbnet i Haslev.
Haslev: Fredag den 8. oktober kunne Channie Kjær Lassen officielt byde velkommen til butikken Pink Vibes i Jernbanegade 33 D med nye varer på hylderne og med webshop.

Det er helt bevidst, at Channie Kjær Lassen har skiftet det gamle navn på butikken, “Frederiks Villa” ud med Pink Vibes:

– Butikken hedder Pink Vibes, fordi jeg efter coronaen fandt ud af, at der var et øget behov for handel online. Jeg har ellers altid sagt, at jeg havde nok i den fysiske butik, men jeg kunne se, at jeg var nødt til at hoppe på vognen med supplement med online salg. Derudover ønskede jeg at tiltrække et yngre kundegrundlag, udover det jeg har i forvejen. Navnet appellerer til et yngre publikum, og det var hensigten, fortæller Channie Kjær Lassen.

– Da jeg havde taget beslutningen om at etablere en webshop, fortalte jeg åbent, at jeg også søgte efter større lokaler. Da så køreskolen i nabolokalet lukkede, bød der så pludselig en mulighed for at udvide den fysiske butik. Både beslutningen om webshop og mulighed for større lokaler kom næsten oven i hinanden midt på sommeren i 2021. Det var altså bare om at få hænderne op af lommen og så valgte jeg simpelthen, at det hele skulle gå i luften samtidig, tilføjer hun.

Store forventninger

Channie Kjær Lassen har store forventninger til sin webshop og med udvidelsen af butikken:

– Jeg vil gerne nå ud til kunder uden for bygrænsen. Webshoppen skal kobles sammen med Facebook og Instagram og med tiden måske også en YouTube kanal. Jeg har i forvejen kunder fra både Næstved, Køge, Roskilde og Vordingborg, og når de så også mulighed for at se varerne på webshoppen, kan de jo også følge med i nye tiltag i butikken, siger hun.

- Haslevvitterne har taget vældig godt imod butikken. Vi er også ovre corona, og når man laver nyt, må man også investere, hvilket jeg har gjort. Jeg har grebet fat i nogle nye muligheder, og jeg er fuld af fortrøstning. Jeg synes, at det hele er landet det helt rigtige sted. Jeg har også ansat nye folk, tilføjer hun.

Udover webshoppen har Channie Kjær Lassen udvidet butikken med blandt andet frisk kaffe, te, chokolade, keramik og andre spændende lækkerier samt gaveartikler i det lokale, hvor køreskolen tidligere lå.

Af Peer Rasmussen

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version