Kom og se alt hvad Rønnede IF kan tilbyde
Kom og se, og prøv, alt hvad Rønnede IF kan tilbyde - bl.a. volleyball. Arkivfoto

Kom og se alt hvad Rønnede IF kan tilbyde

Tirsdag 14. september 2021 kl. 15:21

Danmark er nu for alvor ved at vende tilbage til normale tilstande, efter en lang periode hvor meget har været lukket på grund af corona.
Noget af det der har ligget stille er sport, men nu skal der gang i den igen, og i Rønnede Idræts Forening har man besluttet at lave en Genåbningsfest lørdag den 18. september hvor alle er velkomne til at se og prøve de mange sportsgrene der er samlet under RIF-Paraplyen.

Der lægges ud i Faxe Svømmehal hvor man kan lege i de små bassiner, prøve vandgymnastik, øve redning og mange andre ting. Det er mellem kl. 10 og 12.15.

Fra kl. 12 går det løs i og omkring Rønnedehallen. Benny Agergaard, der er centerchef for Kultur & Fritid holder åbningstalen, og herefter kan man gå rundt og de hvad RIF byder på frem til kl. 17.

Sportsgrenene du kan se og prøve er fodbold, cykelmotion, badminton, gymnastik, volleyball, folkedans og svømning.

Hjerteforeningen vil være tilstede og vise hvordan man kan redde liv og Cirkus Bella Donna giver forestilling kl. 15.

Dagen igennem kan man købe drikkevarer i cafeteriaet og fra kl. 14 sælges der helstegt pattegris, kylling, kold kartoffelsalat med mere - til kun 30 kr. pr. person.

Af Torkild Svane Kraft
© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version