Stort overskud for BeGreen
BeGreens solcelleparker har genereret et overskud på 306 millioner kroner før skat til virksomheden. Arkivfoto

Stort overskud for BeGreen

Onsdag 8. september 2021 kl. 11:59

BeGreen har haft et overskud på 306 millioner kroner før skat.
Haslev: BeGreen A/S har netop offentliggjort årsrapporten for 2020/2021 med et overskud på 306 millioner kroner før skat.

Det er en fremgang på 311 millioner kroner i forhold til regnskabsåret 2019/2020, fremgår det af en pressemeddelelse.

Managing partner i BeGreen A/S, Anders Dolmer, glæder sig over resultatet:

- BeGreen er stadig en ung virksomhed, og vi er meget stolte af, efter flere års investeringer og ansættelser af de bedste kompetencer, at vi kan levere så godt et resultat. Det skyldes blandt andet vores dedikerede team af medarbejdere og samarbejdspartnere. På den baggrund vil vi investere yderligere i vores store pipeline over de kommende år, så vi kan levere endnu mere grøn, støttefri og bæredygtig strøm til danskerne, udtaler han.

Virksomheden har på nuværende tidspunkt solcelleparker i drift, under opførelse eller udvikling flere steder i Danmark, Sverige og Polen.

Det er BeGreens ambition at bidrage til at reducere CO2e-udledningen med 3,4 millioner tons årligt fra 2025.
Sidste år bidrog virksomhedens solcelleparker til en CO2e-reduktion på cirka 240.000 tons.

- Vi brænder for den grønne omstilling og ønsker at gøre en forskel i samarbejde med kommuner, landmænd, naboer og interesseorganisationer, så vi i fællesskab kan løse klimaudfordringen på en bæredygtig og acceptabel måde til glæde for de kommende generationer, erklærer Anders Dolmer.
© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version