Først fugleskydning i 2022
Karise og Omegns Fugleskydnings Selskab holder først fugleskydning i 2022. Privat foto

Først fugleskydning i 2022

Fredag 11. juni 2021 kl. 11:45

Karise og Omegns Fugleskydnings Selskab holder først fugleskydning i 2022.
Karise: Karise og Omegns Fugleskydnings Selskab springer desværre endnu et år over, da corona-restriktionerne stadig spøger, oplyser foreningen.

Næste fugleskydning i Karise bliver således lørdag den 2. juli 2022.

- Bestyrelsen har arbejdet intenst på at holde gang i Fugleskydningsselskabet. Man har styr på økonomien, selvom man ikke har opkrævet kontingent i 2020 og 2021. Alt inventar trænger til en grundig renovering og udskiftning, så bestyrelsen vil gennemgå materialet, så det er klar til næste fugleskydningsdag. For at få økonomien til at slå til, vil man søge sponsorater og hjælp fra medlemmerne og lokale firmaer, som vil støtte selskabet, fortæller Svend Aage Hansen fra Karise og Omegns Fugleskydnings Selskab.

- Skal Karise og Omegns Fugleskydningsselskab fortsat være en aktiv forening/selskab, må man “op på dupperne” og melde sig ind i selskabet. Indmeldelse og fornyelse af medlemskab kan ske til bestyrelsen, tilføjer han.

Næste års fugleskydningsdag bliver med det traditionelle program, som indleder dagen med morgenkaffe, skydning til “Fuglen”, skiveskydning, keglebane og søm i planke.

Ved næste års arrangement vil der være tiltag, som kan trække ungdommen med i det gamle fugleskydningsselskab, som i øvrigt kan fejre 120 års stiftelsesdag i 2022.

Af Peer Rasmussen
© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version